Websites

Het is absoluut geen luxe meer om uw bedrijf op het internet te presenteren.
Al zou uw website slechts uw adres en contactgegevens bevatten, dan al heeft hij waarde.
Zoekmachines als Google vinden en indexeren deze gegevens en zijn voor iedereen die uw bedrijf op het internet zoekt te vinden.
Een website is een groter geheel van bij elkaar horende pagina’s. De site kan interactief worden gemaakt door deze te voorzien van een reactieformulier en tegenwoordig natuurlijk vooral door middel van de Social Media zoals Facebook en Twitter.

Waarom bij IT-wurk?
Als u van persoonlijke benadering houdt, van een plek waar u altijd terecht kunt voor uw vragen en waar aanpassingen van uw site op zeer korte termijn worden uitgevoerd, dan bent u bij IT-wurk aan het juiste adres. U krijgt een website die aan alle eisen voldoet, naar uw eigen specifieke wensen en voorkeuren gebouwd en dat alles voor een zeer acceptabele prijs.

Website onderhouden
Heel veel (kleine) bedrijven hebben inmiddels wel een site, maar vervolgens wordt er niks of zeer weinig aan het actueel houden van de site gedaan.
Ook een upgrade aan de lay-out blijft vaak achterwege.
IT-wurk zou u dat graag uit handen nemen. Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u dat werk uitbesteden.

IT-wurk is altijd standby en kan meestal dezelfde dag uw tekstuele aanpassingen doorvoeren en op heel korte termijn ook het design van de site actualiseren.
Voor u weer een zorg minder!

Joomla

Met Joomla kun je een zogenaamd CMS opbouwen. CMS staat voor Content Management System en dat betekent dat men zelf eenvoudig de inhoud/tekst van z’n site kan aanpassen.

IT-wurk bouwt alleen websites met behulp van Joomla.

Kijk eens op www.earnewald.nl

Webwinkel

Ook voor een webwinkel kunt u bij IT-wurk terecht. Vanwege de complexiteit, betalingsmogelijkheden en noodzakelijke beveiligingen richt IT-wurk een dergelijke site sinds kort in bij een specialist op dit gebied.

Bekijk de website van www.lijnzaadfabriek.nl maar eens:

Copyright ©1997-2024    IT-wurk te Garyp | Alle rechten voorbehouden